Reklamfilm, sociala medier eller annonser i tidning?

Reklam, det är något som länge har funnits, men på en mängd olika sätt. Förr, för jättelänge sedan fick man förlita sig på mun till mun metoden, sedan kom tidningarna och därefter tv. Idag finns det oanade möjligheter att göra reklam tack vare internet. Men vad är bra reklam och utesluter ett användningsätt ett annat? Populate.se menar att bra reklam är hur man gör den. De pushar för att göra reklamfilmer, på ett helt nytt sätt till exempel. Det är idag allt för många reklamfilmer som är opersonliga. Det är bättre att satsa på mindre format och då vända sig direkt till en eller ett par målgrupper med det. 

Sticka ut och synas

Idag lever de flesta i ett konstant flöde av reklam på olika sätt. Det gör att man lätt stänger av och ignorerar mycket av det. För företagen som gör reklamen är det ju inte så bra. Det gäller att de ser till att sticka ut från mängden och att de syns och att de vågar vara mer personliga. Bra reklam, det är alltså den reklamen som kan nå ut på ett bra sätt till målgrupperna. Reklam som gör att man får fler kunder, besökare och konsumenter. Det kan vara bra att göra reklam på nya sätt, våga testa nya saker!

Att gå via digitala medier är mycket vanligt idag. På det sättet når man ut till fler, på en och samma gång. Det är lättare att rikta denna reklamen. Det går även att testa att göra ny typ av reklamfilm, genom att ta hjälp av Populate.

 

26 Mar 2019