Höstbilder

Ingen annan årstid ger så bra ljus till fotografier som hösten. Det naturliga ljuset i september och oktober månad är varmt och mjukt och skapar fantastisk energi i de fotografier man tar. Jag skulle fota lite möbler hemma här om dagen, eftersom jag ska sälja dem och köpa nya, och det slog mig hur lättfotograferat det var i mitt hem den dagen. Alla bilder blev supermysiga! Det tog helle rinte lång tid för möblerna att bli sålda efter att jag lagt dem på Blocket, så det var nog inte bara min åsikt. De får dock vänta med att komma och hämta möblerna de köpt av mig, för mina nya dröjer än litegrann.

Uppdatering hemma

Jag har alltså bestämt mig för att uppdatera lite hemma, fräscha upp och modernisera. Jag har tittat på sängar i vad som känns som en evighet och när jag äntligen fann en säng jag gillade så bestämde jag mig för att slå till med att köpa en nya soffa - en bäddsoffa - samtidigt. Jag har upptäckt möbelbutiken Wegot, som fräsmt säljer möbler online. De har väldigt brett utbud av alla tänkbara möbler - och riktigt trevliga priser. Det ska bli riktigt kul att få hem min nya bäddsoffa och den nya sängen! 

Det magiska höstljuset

Det här med att fotografera sitt hem är i allmänhet en knepig fråga, för det är så mycket som måste klaffa. Jag gillar höstljuset, men många andra föredrar nog kallare sommarljus. Smaksak, som allt annat förmodar jag.

6 Nov 2016