Möt våren genom objektivet

Jag vet inte exakt hur många bilder jag tog förra våren men tror nog att jag kommer slå det antalet med hästlängder i år. Anledningen till det är att i år så har det tagit så lång tid innan solen och värmen lyckades smälta bort all snön som låg som en kall filt! Jag längtar mest efter att få fota djuren när de är igång som mest men jag gillar även att fotografera växter. Det har blivit några bilder redan på krokusar och gröna blad som väntar på att en tulpan ska dyka upp mellan dem. Den blomma jag älskar allra mest på våren är dock tussilagon! När den kommer så vet jag att sommaren är på gång på riktigt!

Föredrar mina egna bilder

Jag använder givetvis fortfarande gratis bilder men efter att ha lärt mig fotografera själv så har det blivit som så att jag föredrar mina egna. Efter att ha läst på om olika perspektiv och andra nyttiga saker på https://www.kortobilder.se/ så är jag i år ännu mer förberedd! Ska testa lite olika idéer jag fått därifrån och se om det blir som jag tänkt mig. 

Nu blev jag sugen igen! Ska nog plocka fram min kamera och se till att minneskortet är helt tomt och ta mig en promenad i det fina vädret. Kanske, om jag har tur, så får jag se ett rådjur eller en liten hare! Annars får det bli lite fler bilder på fina växter som växer längs med min promenadväg. 

13 Apr 2018