Ta med dig kameran till Bolivia

Att ta vackra bilder i Sverige är fullt möjligt men åker man iväg till ett annat land kan man få helt fantastiska bilder. Ett ställe som är mycket vackert är La Paz, som ligger i Bolivia. I denna stad är det fortfarande främst indianbefolkning som lever och bor. I landet Bolivia kan man ta kort på flera saker som är ”världens högsta”. Bland annat så är La Paz världens högst belägna stad. Ligger i Anderna, 3600 meter över havet. Sedan har Bolivia världens högst belägna navigerbara sjö, de har en skidort som även den är världens högst belägna. Som om inte de var nog, så har de även världens högst belägna golfbana! Att resa till Bolivia är enkelt med Inca Tours.

Upptäck mer av Bolivia

Bolivia är ett land som erbjuder mycket att se och ta bilder av. Med Inca Tours kan man boka en resa till Bolivia, samt även beställa tilläggsresor som tar med oss till andra platser. Det finns en rolig sak i Bolivia, ett berg som heter Mount Rico, som turister kan få spränga, genom att köpa dynamit. Dock är det på väg att förstöra detta berg. Läs mer på Expressen om detta.

Boka en resa med Inca Tours

Jag tycker Bolivia verkar spännande och intressant som resmål, samt perfekt att ha med sig kameran till och ta mängder av bilder. Det skulle inte förvåna mig om jag bokar en resa till detta land inom kort.

26 Apr 2016